O Anđeli

„Nakon konsultacije sa gospođom Anđelom imam potrebu da napišem par reči i da svoja iskustva podelim sa vama.
Za Anđelu Kostić sam saznala preko sajta. U početku sam bila skeptična, nisam poznavala nikoga ko je imao ranijeg iskustva sa njom, dugo sam razmišljala da li da joj se obratim, naročito sećajući se loših iskustava koje sam imala prilike da iskusim sa nazovi astrolozima!
Bila sam pred velikom životnom dilemom, odlučila sam da je kontaktiram. Ono što ja mogu da vam kažem nakon konsultacije koju je Anđela obavila sa mnom, jeste da sam zaista zadovoljna. Postoji više stvari koje je odvajaju od drugih astrologa, prvo što ona zaista i jeste astrolog! Vrlo je precizna, ne govori uopšteno, nego zaista ono što vam je važno, tačnije odgovara na pitanje koje ste postavili. Još bih naglasila i da ne ulepšava ono što morate da čujete, ali ono što baš i nije lepo predstavlja na vrlo profesionalan način i nudi vam rešenje kojim biste mogli da „zatvorite“ problem. Iznad svega moram da kažem da je veoma ubedljiva dok govori, ali kada stvari počnu da se odvijaju baš na način na koji ih je ona poređala, e onda budete iskreno oduševljeni njom. Više puta sam bila šokirana da su se događaji odvijali baš kako je ona i predvidela!
Prijateljica me je pitala da li ću ponovo odlaziti na konsultacije kod Anđele i ja sam odgovorila: Obavezno!
Toplo preporučujem svima koji do sada nisu imali iskustva da joj se obrate, sigurna sam bićete veoma zahvalni kao i ja.
Volela bih da podelite i vi svoja iskustva sa mnom.“

— Doktorka Cancer

„Draga Anđela, uklonila si sve moje predrasude vezane za astrologiju! Tek kada sam rešila da poslušam tvoje savete i ne idem glavom kroz zid kad je loš period, krenulo je da bude bolje. Ja sam fascinirana koliko precizno predviđaš događaje da će se desiti! Izgleda da stvarno za sve postoji dobar period samo treba imati astrologa koji će te uvek najiskrenije posavetovati i usmeriti. Hvala ti za svaku konsultaciju jer svaki put mi daš novu energiju da idem dalje!“

— Helen

Više detalja o tome kako da se konsultujete sa Anđelom možete naći na kontakt strani.