Kontakt

E-mail andjela@astrolog.rs
Mobilni/Viber 063/8043-967
Skype aandjela1975

Pre nego me kontaktirate molim pročitajte tekst koji sledi.

Kontakt sa astrologom možete ostvariti preko maila, Vibera, Skajpa ili mobilnog telefona. Sve konsultacije rade se preko Interneta pa je moguće kontaktirati me sa bilo kog kontinenta ili države. Cene konsultacija zavise od vaših zahteva. Konsultacija se radi isključivo za jednu osobu, sem uporednog horoskopa gde se naravno objašnjava klijentu sve ono što bi važilo za uporedni odnos a vezano je za drugu osobu.

Astrološka etika je primarna. To znači da osoba ne može dobiti informacije za drugu osobu, već je moguće da naruči i dobije konsultaciju samo za sebe. Jedino majka može naručiti tzv. korisnički horoskop za svoje dete, ali će pri tome dobiti samo informacije o stvarima na koje može uticati. Informacije o tome kako će se kretati detetov bračni ili poslovni život, kao i informacije o bolestima koje se ne leče neće se sadržati u ovakvoj konsultaciji.

Konsultacija se sastoji iz pisanog dela kao i dela direktnog kontakta astrolog-klijent. Potrudiću se da budete izuzetno zadovoljni. U direktnom kontaktu, naravno, moći ćete da postavite pitanja o temi koja je konsultacijom već obrađena. Na sva dodatna pitanja, naravno, daću vam odgovor u onoj meri koliko je to moguće.

Takođe trebate znati jako bitnu činjenicu a to je da je astologija ograničena slobodnom voljom čoveka te pokazuje samo opšte kretanje sudbine. Ipak, jako je bitno znati kada vam je, a kada ne, sudbina naklonjena. Kako će se ko postavljati u datim situacijama zavisi samo od vas samih, te će i način njihovog rešavanja zavisiti isključivo od vas.

Smatram da je jako dobro da klijent unapred zna šta je ono što bi mogao očekivati u budućem periodu. Unapred se radujem saradnji sa vama. Na sva vaša opšta pitanja odgovaraću na ovom sajtu na stranici Pitanja i odgovori.